Hvordan gjenkjenne skadde øyevipper?

On:

Hvordan gjenkjenne skadde øyevipper?

Kan du gjenkjenne tegn på skade på naturlige øyevipper?

Hvis ikke, har vi noen tips til deg:

Stumpe ender

Våre naturlige øyevipper smalner i endene, så når du ser en tykk og stump spiss, er det et tegn på ødelagte hår! Årsaken kan være mekanisk, som å fjerne hår med pinsett, klippe det eller forsøk på å fjerne vippe-extensions på egenhånd

 

Synlige hull

Den naturlige vippekanten, selv om den ikke er tykk, vil ikke ha noen synlige hull. Hvis det oppstår uvanlige hull, kan det være et tegn på for tidlig tap av øyevipper på grunn av skade forårsaket av extensions som er for lange eller for tunge.

 

Deformert form

Hvis noen øyevipper ser bøyde ut, kan det skyldes mekanisk fjerning av extensions under påfølgende fyllinger. Hvis du prøver å fjerne utvokste extensions med pinsett og de ikke vil falle av er det bedre å fjerne dem med en gelefjerner for å unngå å skade de naturlige øyevippene!

 

Tynnere øyevipper

Naturlige vipper som raskt blir tynnere for hvert besøk kan være et tegn på skade på dine naturlige vipper på grunn av for tunge eller for lange extensions. I verre tilfeller, med andre symptomer, kan det være et tegn på infeksjon.

 

 

Sunne øyevipper:

 Smalner mot endene, spiss spiss

 Skinnende

 Glatt overflate

 Ensartet form

 

Skadde øyevipper:

 Stumpe ender, tykk spiss

 Synlige hull

 Tynn

 Bøyd

Derfor er det viktig å sjekke helsen til øyevippene ved HVERT BESØK hos din vippespesialist!!

 

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Januar Februar Mars April Mai Juni Juli August September Oktober November Desember