Hvordan ta vare på vippene dine

On:

Har du vakre, lenge vipper fra Secret Lashes? Her er tips for hvordan du best can ta vare på vippene dine, silk at du kan fortsettte å forføre med et nydelig blikk hver dag!

☛ De første 24 timene: unngå varme bad, badstue og solarium. Unnigå å få vann på vippene.

☛ Oleje er skadeling for dine nye vipper. Ikke bruk kosmetikk som inneholder olje. Olje, og produkter som inneholder ilje kommer til å bryte ned limet, og vippene vil falle rsak av.

☛ Unnnigå å farge håret ditt med ammoniakk det første døget med nye vipper, ammoniakk ødelegger limet.

☛ Fjern øyesminken forsikting, vippene er sårbare for harde og brå bevegelser. Hvis du bruker eyeligner, pass på st du bruker en type som ikke inneholder olje.

☛ Bruk pads som ikke smitter av. rens vippene med uststyr som er designet for vipper.

☛ Husk å vaske od børste vippene dine hver dag.

☛ Salt fra tåret kan tørkevippene og limet, og vippene kan falle litt raskene av. Det lureste er å vaske øyene med vann hvis man har grått veldig.

☛ Sove på siden eller på magen. Dette bøyer vippene, og de kan falle raskene av.

☛ Bruk en såpe som er uten olje og silikon fordi det kan legge seg som et belegg på vippene, og det bryter ned limet. Vi anbefaler vår vippeshampoo som kan kjøpes i slongen.

☛ Bruk helst en pensel for å rense hårene med. det vil ikke henge seg fast silk som bomull kan gjøre, og du vil komme nærmere huden mellom hårene. En mascarakost vil ikke være grundig nok, fordi di ikke kommer til lngs våtkanten.

In Same Category

Related by Tags

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Januar Februar Mars April Mai Juni Juli August September Oktober November Desember