Metode 1:1

Metode 1:1 er den mest grunnleggende metoden som er designet for folk som starter sitt eventyr med forlengelse av øyevipper. Denne metoden skaper grunnlaget for vår kunnskap og erfaring, som senere kan bygges videre på til mer kompliserte teknikker. Som navnet antyder består Metode 1: 1 av å lime en vippeextensions til en av kundens vipper, dette blir også kalt klassisk vippeextensions.

Metode 2D - 3D

Dette er en fremgangsmåte for vippeextensions hvor du limer to eller tre extensions til en av kundens egne vipper. Dette skaper en langvarig effekt og tykke øyevipper. Metode 2D–3D vil være en effektiv metode for de som vil ha litt mer volum uten at det blir mye. Her kan vi lime på en og en vippe og bygge opp.

Blink & Express

I denne metoden spiller tid en stor rolle - extensions blir satt på mens kunden sitter og tar ca 30 minutter. Det er en perfekt metode for spesielle anledninger som bryllup, photo shoots, styling for kveld og samtidig et alternativ for kvinner som av ulike grunner ikke vil ha permanente extensions. Effekten varer i opptil to uker, og selve applikasjonen er rask og behagelig. Vippeextensions av Blink Express er den raskeste måten å sette på extensions. Varigheten av behandlingen ligner ikke noe andre metoder for vippeextensions - spektakulære vipper på bare 30 minutter! Det vil bli satt på ca 60 – 100 extensions, metoden er raskere og billigere enn de andre extensions metodene.

Blink Lashes sparer tid - prosedyren er kort og ikke krever påfyll senere. Fordeler som vil vil bli verdsatt av kundene som ikke ønsker tidkrevende prosedyrer. Blink Express anbefales for vippestylister og MUA (makeup artist) og er ideal for photoshoot.

Volume Russian Style 4D-8D

Dette er en metode med avansert vanskelighetsgrad. Volum metoden gir maksimal effekt selv når de naturlige vippene ikke er optimale. De falske vippene er tynne og lette og belaster derfor ikke de naturlige vippene mer enn de må. Denne metoden er ment for vippestylister som allerede har vært igjennom de første kursene for vippestylister. Takket være denne innovative metoden vil du som stylist oppnå effekten av lange og tykkere vipper på klienten din. Applikasjonen av volumvipper består av å lime forskjellig antall vippeextensions på klientens naturlige vipper ut i fra hvor stor effekt som er ønsket (naturlig, dramatisk, osv)

Extension Nedre Vipper

Når vi snakker om vippeextensions snakker vi gjerne om de øvre vippene, og glemmer derfor at også de nedre vippene kan få vippeextensions. Ved å ha vippeextensions på de nedre vippene vil øynene få dybde. Ved å ta vippeextensions på de nedre vippene vil du fremheve øynene dine, dette passer perfekt til spesielle anledninger. Med denne metoden vil du slippe mascara som sverter av under øyet og klumper. Applikasjonen varer i ca 2 uker og er helt ufarlig for øyet så lenge profesjonelle utfører behandlingen.

Kim Camelia

Denne innovative metoden er dedikert for vippestylister med erfaring innenfor applikasjon av volumvipper (2D-8D). Metoden er inspirert av Kim Kardashian sine vipper og deres særegne stil. Vippene settes på i tre forskjellige lengder i bolker på 2mm som gir vippene en elegant og dramatisk effekt, noen kaller også effekten for sjøstjerne. 

Øyenbryns Rekonstruksjon

Secret Lashes inviterer deg til trening i 3D-rekonstruksjon av øyenbryn, også kalt Secret EyeBrows. Takket være denne metoden kan du forlenge øyenbryn, tette hull, og gi øyenbrynene en bedre form. Vi tilbyr to grunnleggende metoder:

Extensions metoden hvor vi limer et silkehår til klientens eget hår. Fargen på håret velges ut i fra klients egen farge på øyenbrynene. Denne teknikken er best egnet for de som er misfornøyde med formen eller tykkelsen på øyenbrynene sine fra før. Klienten må dog ha nok naturlig bryn til at behandler kan lime på falske hår.

3D maling - Microblading lite. Metoden består av å risse inn 3D maling i klientens hud så det ligner på naturlig øyenbryn. Malingen ser ut øyenbryn og fargen velges ut i fra klienten sin farge på brynene. Denne metoden er vannfast og vil derfor holde seg på plass i minimum 2 uker! Metoden er perfekt for de uten noe naturlig hår eller med lite hår. Kan også brukes av andre.

Kurs Expert

Ekspert kurset til Secret Lashes har en varighet på 5 dager. Under hver kursdag vil du lære om arbeidsmiljø (helse, sikkerhet osv), teoretiske deler og praktiske deler. Etter at du har lært de forskjellige metodene vil hver metode bli avsluttet med praktisk arbeid på en modell under tilsyn av kursleder/instruktør. Kurset inneholder både forskjellige metoder for vippeextensions og øyenbryns rekonstruksjon. Ekspert kurset inneholder følgende:

  • Metode 1:1 - klassiske vipper
  • Metode 2D- 3D - klassiske vipper (mer volum)
  • Metode 4D-8D - volumvipper
  • Kim Camellia - volum vipper 

Kurset vil foregå med grupper på 1-4 personer og opplæringsperioden vil være en gang i måneden (velges av kursleder/instruktør). Kurset går over 5 dager hvor en dag er på 8 timer. Til sammen vil ekspert kurset ha en varighet på 40 timer totalt. 

Etter kurset vil kursdeltager få tildelt et stertifikat for hver metode som er bestått. Dette gir rett til å utføre behandlinger innenfor vippeextensions og øyenbryns rekonstruksjon, samtidig er det en sikkerhet for kundene dine og en muligens arbeidsgiver. Ved å være sertifisert Secret Lashes Stylist er du forberedt på arbeidslivet og forventingene til deg som vippestylist.

For å hjelpe deg videre etter du har tatt ekspert kurset hos oss gir vi deg også en kupong med 10% rabatt når du handler i vår butikk (engangs kupong)! Vi har også startsett som gjør din reise som vippestylist litt lettere.