I vårt eksklusive tilbud finner du over 450 forskjellige typer øyevipper.Takket være et så stort utvalg, kan vi tilby deg et stort antall forskjellige behandlinger og stiler. Her er noen av dem:

Lash Extension Classic

Det består i nøyaktig liming til hvert enkelt øyenvippe dets kunstige eller naturlige ekvivalent. Takket være denne applikasjonen får utseendet uttrykk, øynene er forstørret og øyenvippene blir pene langstrakte og tykne. Samtidig forblir utvidelseseffekten 1 til 1 naturlig. I denne metoden bruker vi Classy Lines, øyenvipper med dyp, halvmatt svart og klassisk tverrsnitt. De er laget av fibre av høyeste kvalitet.

Lash Extension Volume Mink

Øyevippeforlengelse 2D-8D er en av metodene med avansert vanskelighetsgrad. Volumetriske metoder utmerker seg med den maksimale fortykningseffekten, selv om det ikke er for mange naturlige øyenvipper. Spesielle, veldig tynne og veldig lette vipper brukes til utvidelse av øyenvippene ved bruk av 2D - 8D metoden. De belaster ikke den naturlige linjen med øyenvipper, og det er grunnen til at stylisten er i stand til å supplere selv synlige feil. Bruk av 4D-8D-metoden innebærer å lime en vifte av volumetriske øyevipper til naturlige øyevipper. Avhengig av klientens forventninger, kan du få forskjellige effekter, fra naturlig øyeheving og utvidelse av øyevipper til uttrykksfullt, forførende eller til og med trassig utseende. Resultatet som kan oppnås takket være 4D - 8D-metoden, avhenger av antall øyevipper i viften, deres lengde, samt typen curling. I denne metoden bruker vi Softest Lines preget av veldig dype svarte vipper med en delikat glans på 0,03, og Essensial Line. Tett vevde, delikate og myke øyevipper i en dyp svart farge - Essential er en ny kvalitet.

Lash Extension Real Mink 2D-3D

2D-3D-forlengelse er en flott måte å forlenge naturlige øyevipper, mens du tykner og tykner dem. I tillegg er øyenvippene etter inngrepet fint krøllet sammen, øyet blir understreket og optisk forstørret, og utseendet får et interessant uttrykk. Metoden består i nøyaktig liming til hver enkelt, naturlig øyevipper to av sine kolleger. De festede øyenvippene har samme struktur som naturlige øyenvipper, så effekten, selv om den er spektakulær, er ikke overdrevet. I tillegg er øyenvippene som ble brukt til 2D-3D ekstensjonsbehandlingen veldig lette og delikate, slik at de ikke belaster øyet, og behandlingen er trygg. I denne metoden bruker vi Natural Mink Lashes. Øyevipper laget av 100% naturlige sibirsk minkbust, oppnådd mens du kjemmer dyret. Tykkelsen er omtrent 0,07 mm. Busten er ømfintlig og reagerer nær menneskehår på omgivende forhold, for eksempel atmosfæriske forhold.

Lash Extension Volume Silk

Øyevippeforlengelse 2D-8D er en av metodene med avansert vanskelighetsgrad. Volumetriske metoder utmerker seg med den maksimale fortykningseffekten, selv om det ikke er for mange naturlige øyenvipper. Spesielle, veldig tynne og veldig lette vipper brukes til utvidelse av øyenvippene ved bruk av 2D - 8D metoden. De belaster ikke den naturlige linjen med øyenvipper, og det er grunnen til at stylisten er i stand til å supplere selv synlige feil. Bruk av 4D-8D-metoden innebærer å lime en vifte av volumetriske øyevipper til naturlige øyevipper. Avhengig av klientens forventninger, kan du få forskjellige effekter, fra naturlig øyeheving og utvidelse av øyevipper til uttrykksfullt, forførende eller til og med trassig utseende. Resultatet som kan oppnås takket være 4D - 8D-metoden, avhenger av antall øyevipper i viften, deres lengde, samt typen curling. I denne metoden jobber vi med Minki Silki-linjen. Dette er en av de mest populære linjene for volumetriske metoder, testet og likt av klienter. Øyevippene har en nyanse av dyp, litt blank svart.