Vippeløft og lamineringssett 1

kr 1,699.00
Inklusive MVA
 • Grunnleggende sett - Det høyeste kvalitetssettet for øyenvippe vippeløft.
 • Laget av fagfolk i henhold til den mest moderne formelen.
 • Settet inneholder:
 • Perm lotion 5ml
 • Setting lotion 5ml
 • Nourishing lotion 5ml
 • Lim clean 5 ml
 • Botox Hypoallergenic 15ml

Perm Lotion #1

Perm Lotion Curling Liquid 1 er et produkt som lar deg løsne disulfidbindene i øyenvippe og øyenbrynshår. Takket være dette er vi i stand til å endre den opprinnelige formen og plasseringen av håret. Det er et uatskillelig element i øyevippens og løfte- og lamineringsprosedyren. Ytelse kan bestemmes til 45-60 avhengig av tykkelse og lengde på øyenvippene. Åpnet emballasje skal brukes innen 6 måneder.

INCI: Aqua, Thioglycolic acid, Ethanolamine, Cetyl Alcohol, Ceteth-20, Sodium Lauryl Sulfate, Triethanolamine, Parfum, Acid Red 52.

Setting Lotion #2

Setting Lotion Fixative fluid 2 er et preparat som nøytraliserer effekten av Perm Lotion Curling Liquid 1. Takket være det lukker vi håret i en ny form og gleder oss over effekten av krøllende øyevipper og kamning av øyenbrynene. Det er et uatskillelig element i øyevippens og løfte- og lamineringsprosedyren. Ytelse kan bestemmes til 45-60 avhengig av tykkelse og lengde på øyenvippene. Åpnet emballasje skal brukes innen 6 måneder.

INCI:: Aqua, Sodium Bromate, Cethyl Alcohol, Ceteth-20, Sodium Lauryl Sulfate, Fragrance, Acid Blue 9.

Nourising Lotion#3

Nourishing Lotion Fluid Nourishing 3 er et preparat som brukes til å fullføre Lash Lifting og Brow Lifting-behandlinger. Det gir hår glans, næring og beskyttelse mot ytre faktorer, noe som er veldig viktig etter øyenvippe- og øyenbrynsbehandlinger. Ytelse kan bestemmes til 45-60 avhengig av tykkelse og lengde på øyenvippene. Åpnet emballasje skal brukes innen 6 måneder.

INCI: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Xanthan Gum, Sodium PCA, Vitis Vinifera Seed Extract, Chlorphenesin, Fragrance.

SL Klar lim

Lim for øyenvippe vippeløft. Takket være det, vil du feste silikonputer på øyelokkene og øyenvippene på ruller. Dette er et essensielt element i denne prosedyren. Den perfekte konsistensen gir mulighet for presis kaming av hår på valsen, som er essensen i behandlingen, fordi godt kamede øyenvipper vil gi effekten av fantastisk adskillelse. Limet er løselig i vann, så det er ikke noe problem å fjerne det fra huden og håret. Mangel på damper sikrer ingen irritasjon av øynene. Limet inneholder en applikator i form av en tynn børste, slik at du ikke trenger noen ekstra verktøy for å påføre lim på rullen. Lagre på et tørt og skyggefullt sted i opptil 12 måneder etter åpning. Etter hver påføring skal emballasjen være lukket for å forhindre at produktet tørker ut.

INCI: Aqua, polyvinylalkohol, glyserin, AMP / akrylater kopolymer, PEG-60 hydrogenert ricinusolje, kaprylhydroksamsyre, caprylglykol, alkohol

Botox Hypoallergenic 

Cornflower cornflower hydrat - kjent for sine betennelsesdempende, beroligende og tonende egenskaper.D-panthenol 75% - sterk fuktighetsgivende effekt på hud og øyevipper; får dem til å skinne.

Abyssinian olje - gir / gjenoppretter vippene en naturlig glans, etterlater dem myke og fleksible.

Hveteolje - inneholder vitamin A, samt vitamin D og E. Glatter og fukter øyevipper.

Vitamin E-acetat - hemmer aldring av huden.

Trippel hyaluronsyre - en unik blanding av tre forskjellige typer hyaluronsyre - SLMW- og LMW-syrer med lav molekylvekt samt HMW-syre for optimal hud- og øyenvippevæske.

Plante phytokeratin - Phytokeratin hjelper til med å opprettholde riktig fuktighetsnivå, supplerer mangelen på hårbyggingskomponenter og øker mengden gratis aminosyrer, gir glans og et sunt utseende på håret

Plante pseudokollagen (plantekollagen) - takket være filmdannende egenskaper, skaper det et slags glattende beskyttende lag på hudoverflaten. Styrker, jevner vippene og gir dem glans

INCI: Aqua, Centaurea Cyanus (Cornflower) Flower Water, Triticum Vulgare Germ Oil, Crambe Abyssinica Seed Oil, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Yeast Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

SL VIPPELØFT

1. Rengjør øyenvippene med SL Lash Shampoo.

2. Fest de nedre øyevippene med Sky-, Lilla- eller Lime-flak. Du kan trimme dem fritt, slik at de fester seg perfekt og skiller de nedre øyevippene fra de øvre.

3. Påfør den valgte silikonputen langs øyelokket ved bunnen av øyevippene (for å forhindre at puten stiger, bruk litt klart lim på den flate overflaten på puten). Hvis puten er for stor, kan du klippe den med saks til den størrelsen som passer for øyelokket ditt.

4. Etter at du har plassert skiven riktig, påfør du en liten mengde klart lim på den konvekse overflaten på skiven, vent til den er halvtørr, bruk deretter en kam og SL Lash Lift Toola, legg øyevippene på skiven, skille og fikse dem en etter en (sørg for at hver øyenvippe er separert). Etter å ha fullført disse trinnene, kan du fortsette å konsolidere applikasjonen.

5. Bruk riktig mengde krøllvæske fra flaske nr. 1 med Micro Brush. Vent 10-15 minutter. Etter denne tiden må du fjerne væske nr. 1 fra øyevippene og silikonputen før du påfører væsken # 2.

6. Bruk riktig mengde festevæske fra flaske nr. 2 med Micro Brush. La stå i 10-15 minutter. Etter denne tiden må du fjerne væske nr. 2 fra øyevippene og silikonputen før du bruker malingen.

7. Bruk malingen og vent en viss tid. Følg produsentens instruksjoner.

8. Bruk riktig mengde Lash Botox. Vent 3-5 minutter, vask deretter produktet før du påfører nr. 3.

9. Fjern silikonputen med preparat nr. 3 og vann.

10. Bruk riktig mengde næringsvæske fra flaske nr. 3 på øyevippene med en applikator eller børste. La væsken ligge på øyevippene, ikke vask av.Ytelse kan bestemmes til 45-60 avhengig av tykkelse og lengde på øyenvippene.

Kommentarer:

1. Produktet er egnet for bruk 6 måneder fra åpningsdatoen.

2. Oppbevares på et tørt og skyggefullt sted, vekk fra brann og varmekilder.

3. Oppbevares utilgjengelig for barn.

4. Ikke bland de medfølgende væskene. Bruk alltid en separat applikator for hvert stoff.

5. Hvis produktet tilfeldig kommer inn i øyet, bruk saltvann for å skylle øyet.

6. Hvis du har en allergisk reaksjon, må du kontakte legen din.

7. Ta kontakt med distributøren i tilfelle uklarheter.

8. Produktet er laget bare for fagpersoner som har fullført opplæring i vippeløft.

925
2 Produkter

Spesifikke referanser

Skriv din anmeldelse

No customer reviews for the moment.

Skriv din anmeldelse

Vippeløft og lamineringssett 1

 • Grunnleggende sett - Det høyeste kvalitetssettet for øyenvippe vippeløft.
 • Laget av fagfolk i henhold til den mest moderne formelen.
 • Settet inneholder:
 • Perm lotion 5ml
 • Setting lotion 5ml
 • Nourishing lotion 5ml
 • Lim clean 5 ml
 • Botox Hypoallergenic 15ml

Skriv din anmeldelse