Vippeløft Kurs

kr 5,000.00
Inklusive MVA

Lifting og lamination av vipper er av de nyere trendene i styling av øyet verden. Det er en meget interessant behandling til damer, som setter pris på naturlighet og komfort. Etter lifting og lamination blir vippene naturlig understreket, gjenopplivet og mørkere. Vippene ser også litt lengre ut. Vi er overbevisst om at denne behandlingen vil fylle på det du har på by på i din salong. 

Opplæringen egner seg til både nybegynnere og erfarne stylister, som ønsker å oppnå teoretisk og praktisk kunnskap som er nødvendig for å gjennomføre behandlingen på høyest mulig nivå, men også få erfaring i behandling av brow lamination.

Jobb innenfor kosmetikk bransjen krever stadig lære, utvikling og forbedring av ferdigheter. På markedet dukker det opp stadig nye trender, som stylisten må følge. Å henge med på de stadig nye kosmetiske behandlingene vil føre til at du har mer å by på, noe som får salongen din til å skille deg ut fra konkurrenten. Lamination av vipper er en blanding av ernæring, varig understrekning og mørkere vipper. Denne behandlingen blir stadig mer populær. 

 

Opplæringen:

- Diskutere anatomien til vipper,

- Hygiene og sikring under behandlingen,

- Ulike metoder; lamination og lifting,

- Kontraindikasjoner,

- Selve behandlingen og diverse produkter,

- Forberedelse av arbeidsplassen,

- Lage oversikt over opplegget og teknikken for vippestyling, 

- Utføre behandlingen,

- Llifting og lamination – praktisk øvelse,

- Få utdelt sertifikat

All trening foregår i treningslokalene til Secret Lashes: Bygdøy allé 60 B 0265 Oslo

100 Produkter

Spesifikke referanser

Skriv din anmeldelse

No customer reviews for the moment.

Skriv din anmeldelse

Vippeløft Kurs

Skriv din anmeldelse