SecretLashesNorway
Home > Opplæring

Opplæring

Profesjonelle Opplæring Secret Lashes

Kurs Expert
Kurs Expert

Ekspert kurset til Secret Lashes har en varighet på 5 dager. Under hver kursdag vil du lære om arbeidsmiljø (helse, sikkerhet osv), teoretiske deler og praktiske deler. Etter at du har lært de forskjellige metodene vil hver metode bli avsluttet med praktisk arbeid på en modell under tilsyn av kursleder/instruktør. Kostnaden for kurset er bare 20.000kr, ekspert kurset tilsvarer 6 single kurs.

20 000,00 kr

Eyebrows Reconstrukcion
Eyebrows Reconstrukcion

Secret Lahes inviterer deg til trening i 3D-rekonstruksjon av øyenbryn, også kalt Secret EyeBrows. Takket være denne metoden kan du forlenge øyenbryn, tette hull, og gi øyenbrynene en bedre form. 

Kim Camelia
Kim Camelia

Denne innovative metoden er dedikert for vippestylister med erfaring innenfor applikasjon av volumvipper (2D-8D). Metoden er inspirert av Kim Kardashian sine vipper og deres særegne stil. Vippene settes på i tre forskjellige lengder i bolker på 2mm som gir vippene en elegant og dramatisk effekt, noen kaller også effekten for sjøstjerne. 

3 500,00 kr

Extension Low Lashes
Extension Nedre Vipper

Når vi snakker om vippeextensions snakker vi gjerne om de øvre vippene, og glemmer derfor at også de nedre vippene kan få vippeextensions. Ved å ha vippeextensions på de nedre vippene vil øynene få dybde. Ved å ta vippeextensions på de nedre vippene vil du fremheve øynene dine, dette passer perfekt til spesielle anledninger. 

Volume Russian Style 2D-8D
Volume Russian Style 2D-8D

Dette er en metode med avansert vanskelighetsgrad. Volum metoden gir maksimal effekt selv når de naturlige vippene ikke er optimale. De falske vippene er tynne og lette og belaster derfor ikke de naturlige vippene mer enn de må. Denne metoden er ment for vippestylister som allerede har vært igjennom de første kursene for vippestylister. 

Blink Express
Blink Express

I denne metoden spiller tid en stor rolle - extentions blir satt på mens kunden sitter og tar ca 30 minutter. Det er en perfekt metode for spesielle anledninger som bryllup, photo shoots, styling for kveld og samtidig et alternativ for kvinner som av ulike grunner ikke vil ha permanente extentions. 

2 500,00 kr

Metode 2D–3D
Metode 2D–3D

Dette er en fremgangsmåte for vippeextensions hvor du limer to eller tre extensions til en av kundens egne vipper. Dette skaper en langvarig effekt og tykke øyevipper. Metode 2D–3D vil være en effektiv metode for de som vil ha litt mer volum uten at det blir mye. Her kan vi lime på en og en vippe og bygge opp.

4 500,00 kr

Metode 1:1
Metode 1:1

Metode 1:1 er den mest grunnleggende metoden som er designet for folk som starter sitt eventyr med forlengelse av øyevipper. Denne metoden skaper grunnlaget for vår kunnskap og erfaring, som senere kan bygges videre på til mer kompliserte teknikker. Som navnet antyder består Metode 1: 1 av å lime en vippeextensions til en av kundens vipper, dette blir også kalt klassisk vippeextensions.

4 500,00 kr